Dijous dia 16 de març, i dins dels actes del Cinquantenari de l'Escola Apiària, va tenir lloc la xerrada D'on trec el temps?, a càrrec de l'escriptor i periodista Màrius Serra.
En Màrius Serra és un conegut escriptor i periodista català, estudiós i col·leccionista d'enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística. És el responsable de l'espai L'enigmàrius, d'El matí de Catalunya Ràdio i també dels mots encreuats en català de La Vanguardia. màrius serra


Tot i aquest vessant mediàtic, és també un escriptor d'èxit amb nombrosos premis literaris (Sant Jordi, 2012, Ramon Llull, 2006...) en els gairebé trenta anys que fa que es dedica al món de la literatura.
En una sala Luis Gómez plena fins dalt, en Màrius Serra ens va donar les claus per a poder aprofitar millor el nostre temps a la vegada que feia la presentació en primícia el seu nou llibre, acabat de sortir i que no serà presentat en societat fins dilluns vinent.
Al llarg d'una hora llarga, en Màrius es va posar el públic a la butxaca exhibint tots els seus dots de comunicador exquisit i va fer que tothom s'ho passés d'allò més bé escoltant-lo.
Un cop acabada la xerrada els assistents van poder adquirir el llibre i fer-lo signar per l'autor.

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys