Diseño sin título 7

Avui, 21 de desembre tots els alumnes de l'escola hem celebrat el Nadal.
Al matí hem rebut la visita dels avis i àvies de la residència Sant Crist. Els nens de Cicle Mitjà i Superior els han recitat uns poemes, han cantat nadales i han tocat la flauta d'allò més bé!

Per finalitzar, els nostres alumnes els hi han fet entrega d'una felicitació de Nadal per a cadascú.

Gràcies per la vostra visita!

Tot seguit, els nens i nenes de P-3 fins a 6è hem recitat el poema i hem gaudit de les nadales que ens han cantat i tocat amb la flauta, tant en català com en anglès. Ho han fet molt bé! Mentrestant els alumnes d'ESO han realitzat una competició esportiva al poliesportiu.

A la tarda i per acabar el dia, hem obert els regals de l'amic invisible i hem jugat amb els nostres companys i companyes.

 Bones festes a tothom!

* Podeu veure més fotos a la galeria d'imatges i els vídeos en els següents enllaços.

Piu piu (P-3)      Poema P-4 i P-5      P-5 canta en anglès      Merry Christmas      Poema (1r)     Nadala (1r)      Nadala (2n)     Poema en anglès (2n)      Poema (3r)     Nadala (3r)     Toquem la flauta (4t)     Poema (4t)     Cançó en anglès (4t)     Poema (5è)     A 5è toquem la flauta     Poema (6è)     Toquem la flauta (6è)     Cantem en anglès (6è)     

 

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys