Montserrat 1 i 2

 

 

 

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van fer un itinerari geològic a Montserrat el passat 26 d’abril. Van treballar la fauna, la flora i altres continguts geològics de la muntanya, tot gaudint d’un bonic recorregut per la muntanya.

Sortida 3r i 4t dESO

Divendres passat dia 12 d´abril, els alumnes de 3r i 4t d´ESO van realizar una visita al monestir de Sant Pere de Casserres, situat al terme de les Masies de Roda, a Osona, un monestir benedictí del segle XI situat en un paratge natural magnífic, a tocar del pantà de Sau.

Els alumnes van poder seguir el dia a dia dels monjos de Casserres a través d´una reconstrucció de les sales del monestir que han conservat la mateixa disposició al llarg dels segles. La visita guiada va ser completada amb un muntatge audiovisual que explica la llegenda, la història i el procés de construcció del conjunt monacal.

 

IMG 20190215 115803 1 opt

 

Aquest divendres passat dia 15 de febrer, els alumnes de 4t d'ESO de l'escola van fer una sortida de mig dia al Saló de l'Ensenyament d'Igualada. Tenint en compte que és prop d'acabar-se la seva estada en els ensenyaments obligatoris i començaran en el pròxim curs el Batxillerat o els Mòduls Professionals, vam considerar interessant aquest desplaçament a la fira. Allí van poder preguntar als representants de diverses escoles les seves ofertes educatives i recollir tot de fulletons publicitaris. Els alumnes van demostrar molt interès i van aprofitar amb escreix la sortida.

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys