tractam bé i jocs floralsLes alumnes de 3r d'ESO Emma Martínez, Abril Mora, Maria Rodríguez, Alejandra Seligrat, Clàudia Serran i Vinyet Valls de la nostra escola han obtingut el primer premi de la campanya de sensibilització "Tracta'm bé" que vol promoure els bons tractes envers la gent gran i que enguany ha comptat amb la participació dels alumnes de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres educatius pierencs.

El premi va ser lliurat en el transcurs d'una cerimònia molt bonica a la sala Foment on tots els assistents van poder visionar el treball audiovisual guanyador així com gaudir de l'actuació del grup de Gòspel de l'Escola de Música de Piera.

D'altra banda, en aquest acte també es van celebrar els VII Jocs Florals i Literaris Escolars. En la categoria de prosa va guanyar el primer premi del Cicle Superior l'Emma Aguilar de 6è amb l'Arbre de la Vida.

En la categoria de poesia va guanyar el tercer premi el Guillem Escudero de 6è amb El temps. Van rebre els diplomes de finalistes la Júlia Altés de 1r d'ESO i la Daniela Molina de 2n d'ESO en la categoria de prosa.

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys