• FEM ROBÒTICA!

Com ja és tradició a l'escola, enguany també vam celebrar el dia de Sant Jordi, patró de Catalunya, tot i que avançat en el calendari, ja que vam fer-ho el divendres 21 d'abril. 
Per una part, els alumnes de tercer d'ESO van preparar la venda de llibres. Distribuïts en torns, van fer-se càrrec de la parada, on eren abundosos els llibres infantils i juvenils per a totes les edats. Va obtenir un considerable èxit de vendes, els beneficis de les quals van encaminades a cobrir part del cost del viatge de final d'estudis que realitzaran en el proper curs.
A la tarda, a partir de les quatre, va fer-se l'entrega de premis del concurs de redacció. Curs per curs, l'alumne que quedava en segon lloc sortia a recollir el diploma i el que havia guanyat llegia el seu escrit davant de tothom, rebent l'aplaudiment dels seus companys. A continuació rebia el diploma i l'obsequi: un llibre. Enhorabona als autors premiats. st jordi 2

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys