L'any passat uns quants alumnes de segon i quart d'ESO de la nostra escola van participar en el Projecte orenetes, censant els nius de gran part del poble de Piera. Des d'aquí volem animar a totes les famílies perquè col·laboreu en aquest projecte, per tal de transmetre als vostres fills i filles el respecte que la natura es mereix.
 
 
Clicant a l'etapa corresponent a la qual volgueu preinscriure el vostre fill/a, podreu accedir a fer la preinscripció. 
 
També podeu consultar els documents necessaris clicant en aquest enllaç o al menú superior de la pàgina web del centre (carpeta preinscripció 2024-2025).
 
 
PREINSCRIPCIÓ PER A INFANTIL:  AQUÍ
 
 
PREINSCRIPCIÓ PER A PRIMÀRIA: AQUÍ
 
 
 
PREINSCRIPCIÓ ESO: AQUÍ
 
El número premiat en el sorteig d’un cap de setmana amb autocaravana celebrat diumenge al Cros de l’escola Apiària és el 1.235
El temps per a reclamar el premi és fins al dilluns 11 de març a l’escola (Cr de la Plana 2-4 de Piera), data en què si es desconeix la identitat de la persona que va comprar aquest número es tornarà a sortejar. En el cas de portar el número degudament segellat a l’escola, allà li lliuraran el val del premi, que caldrà bescanviar a Autocaravanes Carreras, al polígon industrial de Piera (al costat de la benzinera).

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys