El passat 22 de novembre del 2017 va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona, la cerimònia d'entrega de guardons dels Premis Lux de fotografia professional. Són els premis més reconeguts a nivell de tota Espanya. 

La nostra exalumna Sandra Gross Montserrat va ser premiada amb el Lux d'Or en la categoria de reportatge documental, amb l'obra Famílies.

L'escola Apiària està molt orgullosa de tu i et vol felicitar per aquest premi! 

IMG 20171204 WA0000

 

El dijous dia 9 de març de 2017, uns quants mestres de l'escola vam tenir l'honor de poder gaudir del concert que la nostra exalumna Marina Hernández López va fer, dins del cicle Els Vespres d'Hivern, a la UB.
Vam passar una estona molt agradable, gaudint de bona música en un marc preciós, el paranimf de la Universitat de Barcelona.
La Marina compagina els estudis professionals de música amb la composició i l'experimentació pianística i vocal. Va presentar el seu àlbum de debut, Nanook, música d'avantguarda amb intuïció, un agut criteri estètic i talent extraordinari.
Des d'aquí la felicitem i l'encoratgem a seguir endavant.

 

marinahl

mguarro1mguarro2


El pierenc Miquel Guarro Carreras, exalumne de la nostra escola, ha guanyat el trofeu Lluís Santapau 2013, organitzat per l'Escola de Pastisseria de Barcelona.
Es buscava el Mestre Xocolater de l'Any, i només es promocionava un nom com a indiscutible guanyador, Miquel Guarro.
Miquel va presentar una peça realitzada íntegrament amb xocolata representant els quatre elements de la natura: el foc, la terra, l'aigua i l'aire. Una figura, com podem veure a la fotografia, impecablement executada.
Des de l'Escola Apiària felicitem el Miquel i la seva família.

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys