graduacio 4T deso

El passat dijous 28 de juny va tenir lloc la Festa de Graduació dels alumnes 4t d'ESO de l'Escola Apiària. La festa, que va ser molt lluïda, es va iniciar amb un parlament de la directora Sra. Montserrat Ramon qui va donar una sèrie de bons consells per als alumnes que començaran una nova i important etapa el curs vinent. Seguidament va ser el torn de l'exalumne convidat d'enguany, el Sr. Santi Portillo, qui es dirigí als assistents amb unes paraules molt emotives destacant la importància de l'esforç i perseverança a l'hora d'aconseguir objectius. També va insistir en la disciplina i valors que li va donar el pas per l'escola. Va venir després el torn del tutor del curs, el Sr. Ferran Esteve, qui va fer una glossa del curs de quart d'ESO a la vegada que els animava a seguir en el camí de l'estudi als pròxims anys. També els alumnes van fer un emotiu discurs recordant els mestres i professors que han tingut al llarg de tots aquests anys que van des de P3 fins a l'ESO. Després es va visualitzar un audiovisual -preparat pels mateixos alumnes- on es recordava amb nostàlgia el seu pas per l'Escola.

 

graduacio 2

 

En el marc de la Festa de Graduació, el sr. Eduard Coral, president de la Junta de Pares, va llegir el nom de la guanyadora del premi Luis Gómez, l'alumna Emma Montivero i li va fer entrega de l'obsequi.
Es va donar per acabat l'acte amb un piscolabis on mestres, professors, pares i alumnes van conversar i recordar anècdotes i vivències de tots aquests anys. Un cop acabat l'acte, i organitzat pels pares i mares dels alumnes graduats, va tenir lloc un animat i distès sopar amb la presència de mestres, professors, alumnes i els seus familiars que es va allargar fins ben entrada la nit.A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys